حذف نقش کاربر

می‌توانید نقشی را از یک یا چند کاربر حذف کنید.

مدیریت سامانه
نقش کاربر
حذف نقش کاربر

حذف نقش کاربر

چنانچه بخواهید نقشی را از یک یا چند کاربر حذف کنید، کافی است از ناحیه کاربری (آیکان آدمک)، وارد مدیرست سامانه شوید و از منوی سمت راست، «مدیریت نقش‌ها» را انتخاب کنید. در این صفحه از لیست نقش‌های موجود، نقش مورد نظر را انتخاب کنید. نام کاربرانی که دارای آن نقش هستند نمایش داده می‌شود. سپس بر روی آیکان “حذف نقش” برای هر کدام از کاربران که می‌خواهید کلیک کنید. با انجام این کار، کاربران حذف شده دیگر دارای نقش مربوطه نخواهند بود.

keyboard_arrow_up