حذف گروه کاربری

می‌توانید گروه های کاربری ایجاد شده را حذف نمایید.

حذف گروه کاربری

چنانچه بخواهید یک گروه کاربری را حذف کنید، کافی است که در ابتدا گروه کاربری خود را از لیست گروه‌ها انتخاب کنید. سپس بر روی آیکان “حذف گروه” کلیک کنید. پنجره جدیدی جهت تایید حذف گروه نمایش داده می‌شود. چنانچه کلید “حذف” را کلیک کنید، گروه مورد نظر حذف خواهد شد.

با حذف یک گروه، نام کاربری از سامانه حذف نمی‌شوند. به عبارت دیگر با حذف گروه، فقط ارتباط کاربران عضو آن گروه، با آن گروه کاربری از بین می‌رود.

یک کاربر می‌تواند عضو بیش از یک گروه کاربری باشد

keyboard_arrow_up