غیر فعال سازی کاربر

هنگامی که بخواهید، دسترسی یک کاربر را به سامانه ایپُل متوقف کنید، می‌توانید آن کاربر را غیر فعال کنید. 

مدیریت سامانه
کاربران
غیر فعال سازی کاربر

غیر فعال سازی کاربر

هنگامی که بخواهید، دسترسی یک کاربر را به سامانه ایپُل متوقف کنید، می‌توانید آن کاربر را غیر فعال کنید. بدین معنی که دیگر آن کاربر با نام کاربری و رمز عبور نمی‌تواند از سامانه ایپُل استفاده کند، مگر آنکه شما دوباره آن کاربر را فعال نمایید.

برای غیر فعال کردن یک کاربر، از ناحیه کاربری (آیکان آدمک) و یا بخش مدیریت در منوی سمت راست، بر روی مدیریت سامانه کلیک کنید. در این صورت وارد صفحه کاربران در بخش کاربران می‌شوید. لازم است تا کاربر مورد نظر را از لیست کاربران پیدا کنید. سپس بر روی آیکان “غیر فعال سازی” که در ستون عملیات، وجود دارد کلیک کنید. کاربر مورد نظر غیر فعال می‌شود.

برای فعال‌سازی کاربر غیرفعال شده کافی است که بر روی آیکان “فعال‌سازی” همان کاربر کلیک کنید.

keyboard_arrow_up